+36-1-617-0615
·
iroda@drmb.hu
·
H - CS 09:00-17:00 ; P 09:00-14:00
Kapcsolat
Dr. Mayer M. Balázs

Dr. Mayer M. Balázs LL.M

alapító, irodavezető ügyvéd

Központi vezetékes telefon +36 1 617 0615

Közvetlen mobil +36 70 934 9021

Bemutatkozás

Ügyvédi Irodámat 2007-ben alapítottam. Az azóta eltelt időszakban elsősorban a munkajog, adó- és vámjog, és ezen felül a klasszikus polgári jog területén fejtjük ki tevékenységünket. Ennek során mind az egyéni, mind a kollektív munkajog területén rendszeresen látunk el jogi képviseletet munkavállalói és munkáltatói oldalon egyaránt. Szintén jelen van praxisunkban a vám és jövedéki jog, mely területeken szoros együttműködést alakítottunk ki a vámügynöki piac jelentős szereplőivel. Így az átfogó jogi tanácsadás és közigazgatási peres ügyek mellett napi szintű gyakorlati problémák megoldásában is hatékony segítséget nyújt az iroda ügyfeleinek. Munkajogi szakjogászi és vámtanácsadói képesítésekkel is rendelkezem.

A Mayer M. Balázs Ügyvédi Iroda egy a visegrádi országokat átfogó, vámjogi tanácsadásra specializált nemzetközi ügyvédi szervezetnek is tagja lett, így a határokon átívelő vám és spedíciós jogi problémák megoldásában is segítséget tudunk nyújtani.

A fenti speciális szakterületeken kívül jelentős jártasságot szereztem a követeléskezelésben, a felszámolási eljárások jogában, az építőiparban, valamint olyan általános jogterületeken, mint a cég és ingatlanjog.

Célom mindig is olyan ügyvédi iroda felépítése volt, amely mind szakmai, mind kollegiális közösségként, csapatként segíti ügyfeleit. Fő alapelvem, hogy mindig észre kell vennünk a jogi problémák mögött meghúzódó emberi és üzleti hátteret, mert csak ezek együttes kezelése révén lehetünk sikeresek ügyfeleink oldalán. Talán mindezeknek is köszönhetően ma már kijelenthetem, hogy célom valóra vált, hiszen egy sikeres ügyvédi iroda vezetőjeként egy folyamatos fejlődés alatt álló irodára és szakmai közösségre támaszkodhatok a mindennapok során.

Szakterületek

  • munkajog
  • vámjog
  • építőipari jog
  • követeléskezelés
  • cégjog
  • biztosítási jog
  • ingatlanjog

Nyelvtudás

  • angol